Proclaimer

Proclaimer

De gemeente Nieuwkoop is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze juist en actueel te houden. Als u vragen heeft of u komt informatie tegen die niet (meer) correct is, mail dan naar jong@nieuwkoop.nl. 

Toegankelijkheid

Gemeente Nieuwkoop streeft ernaar om de eigen online informatie en dienstverlening toegankelijk te maken, overeenkomstig het Tijdelijk besluit digitale toegankelijkheid overheid. Lees hier meer over op de pagina over toegankelijkheid.

Copyright en hergebruik van informatie

Tenzij anders vermeld is op de inhoud van deze website de Creative Commons zero verklaring (CC0) van toepassing. Dit houdt in dat hergebruik van de inhoud van deze site is toegestaan, tenzij bij een bepaald onderdeel (bijvoorbeeld een document) staat aangegeven dat op dat onderdeel een auteursrechtelijke beperking van toepassing is.

Uitzondering voor beeld

Op foto's, video's, infographics en alle andere vormen van beeld is de CC0-verklaring niet van toepassing. Het is dus niet toegestaan om beeld zonder toestemming te hergebruiken of over te dragen. Ditzelfde geldt voor het gebruik van ons logo. U kunt toestemming vragen door te mailen naar communicatie@nieuwkoop.nl. 

Links naar websites van derden

Deze website kan links aangeven naar websites die door andere partijen worden geëxploiteerd. De gemeente Nieuwkoop is niet verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze internetsites en ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van een bezoek aan deze internetsites.

Organisatiegegevens Gemeente Nieuwkoop

Kamer van Koophandel nummer:  27364328

BTW nummer: NL 81 61 72 638 B01