Vanaf 2 maart 2023 starten we met een meidencafé. Bij het meidencafé komen we met een vaste groep meiden samen voor een gezellige avond. We doen leuke en leerzame activiteiten, bespreken actuele en interessante onderwerpen en thema’s die voor jou belangrijk zijn.

Het meidencafé is op donderdagavond van 19.00 tot 21.00 uur. De eerste vier bijeenkomsten zijn elke week. Zo kunnen we elkaar goed leren kennen. Hierna komen we eens per twee weken bij elkaar. Meedoen aan het meidencafé is kosteloos.

Thema’s

De thema’s zijn onder andere zelfbeeld, sociale media, sociale omgeving, talenten, lichamelijke ontwikkeling en gezonde leefstijl. Maar ook onderwerpen als seksualiteit, privacy en social media komen aan bod. Jij mag natuurlijk zelf ook thema’s aandragen die voor jou van belang zijn. We staan overal voor open.

Voor wie?

Het meidencafé is er voor meiden van 12 t/m 14 jaar. Er is plek voor maximaal acht meiden. Het meidencafé vindt plaats in ons Wijkpunt op de Maarten Freeke Wije 2D in Nieuwkoop. 

Door wie?

Wij zijn Zoë en Anne-Co, meidenwerkers van Jong in Nieuwkoop. Wij organiseren het meidencafé en zorgen voor gezellige, veilige plek waar iedereen zichzelf mag zijn en haar verhaal kan doen. We doen dit samen met jullie. Met elkaar maken we van het meidencafé een plek waar iedereen zich welkom mag en kan voelen.

Heb je vragen of twijfel je of het meidencafé iets voor je is? Neem dan contact met ons op!

Mail:                                               jong@nieuwkoop.nl

Telefoonnummer Zoë:                 +31 6 31 10 49 40

Telefoonnummer Anne-Co:        +31 6 31 10 49 49

Meld je hier aan!

Aanmelden(externe link)